Zuivelspecialist Versluis

Met ruim 20 jaar ervaring als zelfstanidg zuivelspecialist bieden wij een ruim assortiment aan binnen en buitenlandse kaassoorten. Onze focus ligt bij het aanbieden van kwaliteitsproducten met de beste smaak en textuur. Maar ook verkopen wij salades en lekkernijen voor bij de borrel, relatiegescheken en kerstpakketten.

Producten

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van de lekkerste kazen die Nederland te bieden heeft. Proef onze heerlijke Boeren kruiden kazen, waaronder brandnetel, fenegriek, komijn, truffel, 5 kruiden, chili en pesto. Of ga voor één van onze 30 soorten buitenlandse kaas, en ervaar de smaken van de hele wereld. Onze Goudse boeren kaas is een absolute must-try en voor de vegetariërs onder ons, hebben we ook biologische vegatarische kazen.

Bovendien hebben we een groot assortiment geitenkazen, waaronder streekgemaakte rauwmelks, en een klein assortiment schapenkazen. Daarnaast hebben we een saladebar met verschillende soorten tapanades en olijven.

En om het plaatje compleet te maken, hebben we ook het beste kaasgereedschap van de wereld! Bezoek ons en ontdek de wereld van kaas, waar kwaliteit en smaak hand in hand gaan.

Verzenden (naar het buitenland)

Voor bestemmingen die niet om de hoek liggen, is het mogelijk om een gedeelte van ons assortiment via pakket post te versturen. Wij zullen in overleg met u de stukken vacumeren en versturen met de bekende post diensten. Dit is uiteraard ook mogelijk voor (verre) buitelandse bestemmingen.

Versluis in de Media